Vacature: orthodontie-assistent

 

 

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Orthodontie-assistent of een tandartsassistent die intern opgeleid wil worden tot orthodontie-assistent

De vacature is voor 24 – 36 uur per week.

Functie-omschrijving:  Als orthodontie-assistent werk je veel zelfstandig, maar altijd onder begeleiding/verantwoordelijkheid van de orthodontist. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van (röntgen)foto’s, digitale mondscans, afdrukken, het plaatsen en verwijderen van beugels en je helpt mee bij de controle van de beugels. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verzorging en het onderhoud van apparatuur en instrumentarium.

Functie-eisen: Je bent servicegericht, collegiaal, je bezit goede communicatieve vaardigheden en je bent kwaliteitsbewust en accuraat. Gezien de aard van de werkzaamheden verwachten wij een grote mate van zelfstandigheid en handigheid en een pro-actieve werkhouding. Daarnaast ben je integer in de omgang met vertrouwelijke (patiënten)informatie. Ook vind je het leuk om met tieners te werken. Een opleiding tot tandartsassistent is een vereiste. Intern wordt je verder opgeleid tot orthodontie-assistent. Relevante werkervaring is een pre.

Wij bieden: Een afwisselende, uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid binnen een gezellig en betrokken team in een moderne werkomgeving.

Ben jij de enthousiaste orthodontie-assistent die wij zoeken? Stuur je motivatiebrief met CV dan aan m.benard@ortho-onderweg.nl

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Marjèl Benard, telefoon 0172-470085 (maandagochtend, dinsdag, woensdag en vrijdag).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Orthodontisten Onderweg - Castellumstraat 1 E,  (ingang naast modezaak Sebastian) - 2405 CB  ALPHEN AAN DEN RIJN - 0172-470085 - info@ortho-onderweg.nl