Vacature: orthodontie-assistente

Wegens pensionering van een collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste     

                                                                                             Baliemedewerker/secretaresse

De vacature is voor 24 uur per week, bij voorkeur op dinsdag, woensdagochtend,  donderdag en op vrijdagochtend.

Functie-omschrijving:

Je beantwoordt de telefoon, maakt aan de balie afspraken met patiënten en je bent mede verantwoordelijk voor een goede agendaplanning en een correcte database met patiënt- en declaratiegegevens. Daarnaast verricht je andere voorkomende secretariële handelingen.

Functie-eisen:

Je bent zeer accuraat, bezit goede communicatieve vaardigheden en bent servicegericht en kwaliteitsbewust. Je hebt een HBO denkniveau, bent vlug van begrip en je kan snel schakelen. Zowel aan de balie als telefonisch sta je mensen vriendelijk, persoonlijk en daadkrachtig te woord en je gaat integer om met vertrouwelijke (patiënten)informatie.

Wij bieden:

Een afwisselende, uitdagende functie met veel contact met patiënten en ouders. Je werkt samen met drie directe collega’s binnen een gezellig en betrokken team.

Ben jij de enthousiaste baliemedewerker/secretaresse die wij zoeken? Stuur je motivatiebrief met CV dan vóór 1 juni a.s. aan m.benard@ortho-onderweg.nl 

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Marjèl Benard, telefoon 0172-470085 (maandagochtend, dinsdag, woensdag en vrijdag).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Orthodontisten Onderweg - Castellumstraat 1 E,  (ingang naast modezaak Sebastian) - 2405 CB  ALPHEN AAN DEN RIJN - 0172-470085 - info@ortho-onderweg.nl