Maatregelen in verband met het Coronavirus

MAATREGELEN IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS:

Voor alle afspraken gelden de volgende voorwaarden:

– Indien er sprake is van luchtwegklachten zoals hoesten, neusverkoudheid, kortademigheid, smaak- en reukverlies of koorts, bij jou of een van je gezinsleden kan de afspraak niet doorgaan. Geef dit zo spoedig mogelijk aan ons door.

– Indien er in de voorafgaande 14 dagen contact is geweest met een COVID-19 besmet persoon, kan de afspraak niet doorgaan. Geef dit zo spoedig mogelijk aan ons door.

– Alleen degene met de afspraak mag de praktijk betreden. Er mag dus geen begeleider mee naar binnen. Wij kunnen ons voorstellen dat dat soms lastig is. Het is echter een voorwaarde voor ons om open te kunnen zijn. Indien hierdoor voor u problemen ontstaan, verzoeken wij u vooraf telefonisch contact met ons op te nemen. Dan zoeken we samen met u naar een oplossing.

– Je mag pas één minuut voor de afgesproken tijd de praktijk betreden. Als je eerder bent, verzoeken wij je buiten te wachten.

– Je desinfecteert bij binnenkomst bovenaan de trap je handen.

– Je komt met een goed gepoetst gebit naar de praktijk om te voorkomen dat onbedoeld plak of etensresten in het gezicht van de behandelaar terecht komen.

 

 

Orthodontisten Onderweg - Castellumstraat 1 E,  (ingang naast modezaak Sebastian) - 2405 CB  ALPHEN AAN DEN RIJN - 0172-470085 - info@ortho-onderweg.nl