eerste bezoek

 

 

Ingang

Tijdens het eerste bezoek bekijkt de orthodontist hoe je tanden en kiezen staan, maar ook of je boven- en onderkaak goed ten opzichte van elkaar staan. Daarnaast wordt er gekeken of je je gebit goed schoon houdt en of je tandvlees gezond is. Wij zijn ook benieuwd naar wat je zelf van je tanden vindt en hoe je over een beugel denkt. Samen met jou (en je ouders/verzorgers) wordt er besloten of je een beugel nodig hebt.

Als je kan starten met een beugelbehandeling, wordt er een afspraak gemaakt voor een uitgebreider onderzoek. Tijdens dit uitgebreide onderzoek krijg je een rondleiding door de praktijk en worden röntgen- en digitale foto’s gemaakt. Ook wordt er een scan van je gebit gemaakt en wordt er gekeken hoe je gepoetst hebt (indien nodig krijg je instructies ter verbetering). Met behulp van deze gegevens maakt de orthodontist een behandelplan dat na een paar weken met jou (en je ouders/verzorgers) wordt besproken.

Het kan ook zijn dat het beter is om nog even te wachten met een behandeling in verband met de wisseling of de groei. Na de afgesproken wachttijd ontvang je van ons een nieuwe oproep voor een tweede bezoek.

Orthodontisten Onderweg - Castellumstraat 1 E,  (ingang naast modezaak Sebastian) - 2405 CB  ALPHEN AAN DEN RIJN - 0172-470085 - info@ortho-onderweg.nl