vaste beugel

 

 

Een slotje (bracket) zit los bij een vaste beugel:
Als je last hebt van een loszittende bracket, kun je deze afdekken met de door ons meegegeven witte was of suikervrije kauwgom. Neem bij een los slotje altijd de volgende werkdag contact met ons op om een afspraak te maken om het slotje weer vast te zetten. Stop met het dragen van elastieken.

Er prikt iets bij een vaste beugel in de wang of in de tong:
Bedek het prikkende deel van de beugel met de door ons meegegeven witte was of suikervrije kauwgom. Je kunt ook proberen het uitstekende stukje draad af te knippen met bijvoorbeeld een nagelknipper, of weg te buigen met een lucifer of achterkant van een lepeltje. Neem de volgende werkdag contact met ons op om een afspraak te maken om het probleem te verhelpen.

Er zit een ringetje (band) om een kies los bij een vaste beugel:
Als je last hebt van een loszittende band, kun je deze afdekken met de door ons meegegeven witte was of suikervrije kauwgom. Als de band er helemaal uit is, bewaar deze dan en neem deze bij je eerstvolgende afspraak mee. Neem bij een losse band altijd de volgende werkdag contact met ons op om een afspraak te maken om de band vast te zetten.

Er zit een veer los:
Wanneer de duwstang uit de forsusveer is losgekomen, bekijk dan het youtubefilmpje hiernaast om het zelf te repareren. Als dit niet lukt, kun je de veer en de duwstang langs je slotjes leggen en met een elastiekje aan je vaste beugel vastmaken. Neem de volgende werkdag contact met ons op om een afspraak te maken om het probleem te verhelpen.

Orthodontisten Onderweg - Castellumstraat 1 E,  (ingang naast modezaak Sebastian) - 2405 CB  ALPHEN AAN DEN RIJN - 0172-470085 - info@ortho-onderweg.nl